Време читања: 2 минута

Поглед ка вишем рангу

Два клуба из темеринске општине, ТСК и ОФК Сириг, добро су стартовала у Новосадској лиги, па су у врху табеле, после девет рунди, што подгрејава оптимизам да до краја захтевне трке могу да конкуришу за пласман на војвођански ”Југ”.
Сирижани су на трећој позицији, корак иза лидера Ветерника, којег су победили пре десет дана слатким минималцем (1:0). Занимљиво је да је чета тренера Драгана Мишковића, истим резултатом написала сценарио за још три победе. Не може се много замерити Сирижанима, играју дисциплиновано, окосница је дуго на окупу, али задатак им је да пронађу концентрисаног извођача пенала, јер су два већ бацили у ветар. Похвале заслужује одбрамбена линија, тренутно најбоља у лиги, а мрежа иза голмана Луке Тарабића, затресла се само пет пута.
-После победе против Титела (3:1), поново смо домаћини и у недељу дочекујемо Фрушкогорац. Не сумњам да ће момци пружити максимум у жељи да освојимо три бода и останемо у врху. На крилима одличне атмосфере, можемо са свима у трку – каже Драган Мишковић, тренер ОФК Сирига.

ТСК је на четвртој позицији, са шест победа, два ремија и поразом од Ветерника, уз гол-разлику 20:6. Црвено-бели играју све боље, то потврђују издања у минулих 180 минута, када су победили Фрушкогорски партизан (3:0) и Петроварадин (3:1). Јово Пуповац игра у животној форми, Владимир Стричевић је мотор екипе, док капитен Немања Милосављевић беспрекорно диригује одбрамбеном линијом.

ЗАСЛУЖЕНО У ВРХУ: Јово Пуповац (ТСК) и Урош Дражић (ОФК Сириг) ФОТО М. Менићанин

-Држимо корак са водећима, то је и био циљ на почетку сезоне. Охрабрују издања из претходна два меча, делујемо све озбиљније, уз добру ефикасност. Пред нама је окршај са Бачком 1923, очекујем занимљиву представу и позитиван епилог – јасан је Александар Миљковић, млади тренер Темеринаца.
М. Менићанин