Време читања: 2 минута

 

Новосадски Индекс ће, у препознатљивом јутарњем термину, недељног програма 11. кола Војвођанске лиге “Југ” дочекати Слогу из Ердевика. Гости су везали два пораза, управо од новосадских клубова су поражени и на “Ђачко игралиште” долазе с намером да прекину негативан биланс. С друге стране популарни студенти желе да се врате на победнички колосек.

Алекса Бараћ, дугогодишњи члан плаво-белих са Лимана, након ремија у Белегишу, у сусрету против незгодних Ердевичана, нада се освајању целог плена.

-Дерби који се игра недељу против Слоге (Е) је веома важан меч како за клуб тако и за нас играче. Долази нам у незгодном тренутку, четири узастопне утакмице одиграли смо нерешено и самим тим потребан нам је тријумф да бисмо наставили победнички низ са почетка сезоне. У претходним мечевима нисмо били миљеници фортуне, а и фалило је пар важних играча у ротацији. Имамо квалитетан тим, спој искусних и младих које је шеф Васа Орловић одлично уклопио и надамо се да ћемо остати у врху Војвођанске лиге “Југ” – јасан је Алекса Бараћ.

Бараћ је важан шраф у Орловићевој концепцији. Сналази се на више позиција у одбрани, а тренутно држи леву страну Индексовог бедема.

Остали мечеви 11. кола Војвођанске лиге “Југ” су:

Слога (Т) – Цемент Беочин

Црвена звезда (НС) – Подриње (ММ)

Раднички (НП) – Подунавац Белегиш

Јадран (Г) – РФК Нови Сад

Будућност (СН) – Слобода (ДТ)

Хајдук Дивош – Југовић Каћ

Борац Шајкаш – Младост (БЈ)

Јединство (Р) – Сремац Војка

Мечеви се играју од 15 сати.