Време читања: 2 минута

 

Фудбалери Младост ГАТ са Новог насеља биће апсолутни фаворити на сутрашњем мечу против осамнаестопласираног Дунава из Старих Бановаца. Новосађани се, већ од 6. кола, налазе на челу српсколигашког каравана. По речима капитена Слијепчевића, не намеравају да се зауставе.

Лука Слијепчевић, капитен  је тима и командант одбране. Незамењив је део Филиповиће екипе, одличне партије надоградио је и са два постигнута гола, у Зрењанину против Радничког и код куће у сурету са Бечејом 1918.

Капитенски – Лука Слијепчевић

-Ушли смо у континуитет добрих игара и победа, што је по мени од пресудне важности имајући у виду амбиције клуба и потенцијал екипе.  Свака утакмица је тешка, нарочито у гостима. Улазимо у завршни део јесењег дела, долази мало и до умора, али морамо да наставимо да пружамо добре партије како бисмо остали лидери Српске лиге “Војводина”. У двобоју са Дунавом очекујем победу. За то се и спремамо. Фаворити смо што и табела показује. Никог не потцењујемо, ући ћемо опрезно у меч – рекао је капитен Младост ГАТ за наш портал.

Подсетимо, Лука је рођен 1993. године. Прошао је целу омладинску школу Војводине. Затим је, у сениорској конкуренцији наступао и за Цемент Беочин, Оџаке, ЧСК Челарево, Слогу Темерин…

Дуел Месаровића (Војводина) и Луке Слијепчевића (Бачка БП).

Двадесетседмогодишњи штопер има и суперлигашког искуства. Носио је дрес Бачке (БП) у сезони 2017/18.

Остали мечеви 13. коло Српске лиге “Војводина” су:

Феникс 1995 – Хајдул 1912 Кула

Раднички Зрењанин – Бачка 1901

Динамо 1945 (П) – Слобода (НК)

Бечеј 1918 – ОФК Вршац

Раднички 1912 (С) – ОФК Стари Град

Козара БВС – Војводина Перлез

Борац Сакуле – 1. Мај Рума

Јединство (СП) – Омладинац (НБ)

Тиса Адорјан – Слога (Ч)

Све утакмице се играју у 15 сати.