Време читања: 2 минута

У суботу и недељу на програму је 13. коло Новосадске лиге. Један од најзанимљивијих мечева играће се у Буковцу. Фрушкогорски партизан ће угостити Фрушкогорац из Сремске Каменице. Домаћи су без бодова три меча и покушаће управо на свом терену да се врате на прави колосек, док Фрушкогорац на крилима тријумфа над ЖСК-ом ишчекује мали дерби.

Мирослав Клинцов, штопер домаћих већ седам година наступа за Фрушкогорски партизан. Капитен је тима и један од најискуснијих. Двадесетседмогодишњи штопер незамењив је у бедему Буковчана. Очекује занимљив меч и наравно победу свог тима.

Мирослав Клинцов – капитен Буковчана

-Утакмица против комшија из Сремске Каменице за нас је и те како битна. Ући ћемо у меч максимално мотивисани са жељом да победимо и вратимо се у врх табеле. Одлично смо стартовали, првих шест кола били лидери. Тренутно смо у кризи резултата, са три везана пораза склизнули смо на седму позицију. Поколебале су нас повреде и картони, а у пар наврата и срећа нам је окренула леђа. Традиционално играмо одлично на домаћем терену, уз чувени хук са “брда” верујем у тријумф против изузетно квалитетне екипе из Каменице – рекао је Клинцов.

13. коло

субота 14.00

Фр. партизан – Фрушкогорац С. Каменица

ОФК Футог – Ветерник

Омладинац – Шајкаш 1908 Ковиљ

недеља 14.00

ЖСК – Тител

Петроварадин –  ОФК Сириг

Бачка 1923 (Ђ) – Славија (НС)

Татра Кисач – ТСК

Бачка Бегеч – Сусек

Хајдук Чуруг –  Јединство Госпођинци