Време читања: 2 минута

Младост ГАТ ће у оквиру 14. кола Српске лиге група “Војводина” гостовати Слоги у Чонопљи. Слога се тренутно налази на 13. позицији. Везали су два тријумфа у утакмицама са фаворитима, код куће против Динама 1945 из Панчева и на страни, у сусрету са Тисом. Младост ГАТ на ово незгодно гостовање путује након убедљивог тријумфа над Дунавом. У међувремену су у Купу ФСГНС савладали Младост из Бачког Јарка са 4:2. Тренер Филиповић, одмарао је у том мечу, неколицину играча, а један од њих је стандардни Милан Станић.

Млади Станић ове јесени плеше уз десну аут линију. Дао је и свој допринос лидерској позицији са шест асистенција. У Чонопљи, верују у нови подвиг.

Милан Станић – Младост ГАТ

-Тешко гостовање је пред нама. Слога важи за једну од квалитетнијих екипа у лиги. Њихов тренутни пласман неће нас заварати. Идемо на ово гостовање без калкулисања, пружићемо максимум како би се у Нови Сад вратили са целим пленом. Као и у претходним сусретима, циљ нам је да раним поготком отворимо врата новом тријумфу – изјавио је десни бек, Младост ГАТ, Милан Станић.

Сусрет у Чонопљи игра се у суботу, судиће Филип Тодић.

Остали мечеви 14. кола Српске лиге “Војводина” су:

субота

ФК 1. Мај (Рума)  –  ФК Војводина 1928 (Перлез)

ФК Омладинац (Нови Бановци)  –  ФК Раднички 1912 (Сомбор)

ОФК Стари Град (Бачка Паланка)  –  ФК Козара (Банатско Велико Село)

ОФК Вршац (Вршац)  –  ФК Јединство (Стара Пазова)

ФК Бачка 1901 (Суботица)  –  ОФК Бечеј 1918 (Бечеј)

ФК Хајдук 1912 (Кула)ФК Раднички Зрењанин (Зрењанин)

ФК Слобода (Нови Козарци)  –  СК Тиса (Адорјан)

недеља

ФК Дунав (Стари Бановци)  –  ФК Феникс 1995 (Апатин)

ФК Борац (Сакуле)  –  ФК Динамо 1945 (Панчево)

14 сати.