Време читања: 2 минута

Цемент из Беочина ће у једном од дербија, дочекати екипу Борца из Шајкаша. Беочинци се тренутно налазе на 10. позицији ВФЛ “Југ”. Гости из Шајкаша закухтали су се у претходним колима и са три победе из исто толико сусрета, заузимају четврто место. Ухватили су ритам, изабраници тренера Блануше и у Беочин долазе по нова три бода. Цементаши су доживели два минимална пораза, у овом двобоју траже излаз из мини-серије неуспеха. Утакмица у Беочину игра се у суботу у 14 сати.

Никола Томић у дресу Оџака

Никола Томић, стандардни члан екипе из Беочина нада се да ће екипи коначно кренути и да ће се уз добре резултате позиционирати у врх табеле.

-Добро смо стартовали, у прва четири кола, са три тријумфа и поразом, били смо међу водећима. Могли смо много више у мечевима са Новим Садом и Хајдуком из Дивоша код куће. У прошлом колу, у Темерину против Слоге, нисмо били миљеници фортуне, чак три пута погађали смо оквир гола. Времена за очајавање нема, окрећемо се дербију са Борцем. Надамо се да ћемо на нашем терену успети да прекинемо њихов низ победа. Вредно смо тренирали претходне недеље, орни дочекујемо  утакмицу – рекао је Никола Томић.

Никола Томић, поред Цемента за који тренутно наступа, играо је и за Оџаке, Слогу из Темерина, Хајдук из Чуруга…

12. коло Војвођанске лиге Југ

субота

Подриње (ММ) – Јединство Руменка

Младост (БЈ) – Ц. звезда (НС)

Цемент Беочин –  Борац Шајкаш

РФК Нови Сад – Будућност Салаш Ноћајски

Раднички (НП) – Јадран Голубинци

недеља

Југовић Каћ – Слога Темерин

Подунавац Белегиш – Слога (Е)

Сремац Војка – Индекс

Слобода (ДТ) – Хајдук Дивош

Сви мечеви почињу у 14.00