Време читања: 2 минута

У оквиру 13. кола Војвођанске фудбалске лиге “Југ” састаће се Хајдук из Дивоша и РФК Нови Сад. Дивошани су на челу табеле са 30 освојених бодова, док Новосађаи деле четвтру позицију са Јарачанима, са 22 бода. Чета са Детелинаре винула се у горњи део табеле победама против Новопазовчана и Будућности (СН) код куће и Јадрана у Голубинцима, па се слободно може рећи уздигнуте главе путује лидеру, у Дивош.

Александар Леђанац, појачао је Канаринце у летњем прелазном року, стигавши на Детелинару из Бачке Паланке, екипе ОФК Стари Град. Добрим партијама усталио се у бедему жуто-плавих.

-Након слабијег старта сезоне, ушли смо у континуитет добрих игара што подстиче и храбри цео тим на челу са управом и стручним штабом. Заједно ћемо се потрудити да наставимо са победама и покушамо да вратимо наш Нови Сад где му је и место.

-Што се тиче самог окршаја са водећим Хајдуком, очекујем једну тешку и тврду утакмицу. Пред нама је велики изазов, свесни смо потенцијала противника. Имају уигран и искусан тим што показују, резултати и стање на табели. Усредсредићемо се на захтеве нашег шефа и потрудити да остваримо победу у том сусрету – оптимистичан је Александар Леђанац.

Војвођанска лига “Југ” 13. коло, 14.00

субота

Ц. звезда (НС) – Цемент Беочин

Слога (Т) – Слобода (ДТ)

Слога Ердевик – Сремац Војка

 

недеља

Индекс (НС) – Подриње (ММ)  10.00

Јединство (Р) – Младост (БЈ)

Хајдук Дивош – РФК Нови Сад

Јадран (Г) – Подунавац (Б)

Борац Шајкаш – Југовић Каћ

Будућност (СН) – Раднички (НП)