Време читања: 2 минута

Ближи се финиш јесење етапе у Српској лиги група “Војводина”, трка се захуктава сваки меч је и те како битан. Новосађани ће у 15. колу дочекати последњепласирану Слободу из Нових Козараца.

Младост ГАТ је прошло коло поражена у Чонопљи од Слоге резултатом – 0:1. Стрелци у заказали, након убедљивог тријумфа против Дунава. У међувремену у полуфиналу Купа ФСГНС савладан је војвођански лигаш, Црвена звезда из Новог Сада, у ватромету голова – 5:3. Управо на том мечу, један од стрелаца је био Елмир Асани. Овдашњој јавности добро познат фудбалер, ког смо гледали у дресу Војводине, Бачке (БП), Земуна…

-После серије победа, неочекивано смо изгубили утакмицу у Чонопљи. Врло брзо смо архивирали тај сусрет, победивши у оквиру Купа Црвену звезду. Сутра нас очекује утакмица са фењерашем Слободом (НК), играмо као домаћини и све осим три бода био би велики неуспех. Лидери смо на табели и тако желимо да остане до самог краја и да понесемо титулу јесењег шампиона, јер то овај клуб и екипа заслужују – рекао је Елмир Асани.

15. коло, 14.00

субота

Младост ГАТ – Слобода (НК)

Динамо 1945 Панчево – 1. Мај Рума

Феникс 1995 – Слога Чонопља

Бечеј 1918 – Хајдук 1912 Кула

Козара (БВС) – Омладинац (НБ)

Раднички 1912 Сомбор – ОФК Вршац

Раднички (Зр) – Дунав (СБ)

недеља

Јединство (СП) – Бачка 1901 Суботица

Војводина 1928 Перлез – ОФК Стари Град (БП)

Тиса Адорјан – Борац Сакуле