Време читања: < 1 минут

Српска лига “Војводина”

Младост ГАТ – Слобода (НК) 6:1 (2:1)

Нови Сад: стадион Младости, судија Драгутин Меничанин (Рума), стрелци: Поповић у 34. из пенала, Л. Илић у 43., Швоња у 56., Асани у 67. и 73. минуту и  Кондић (аутогол)  у 79. минуту за Младост ГАТ, а Галић у 45. минуту за Слободу (НК), жути картон: Лука Илић (Младост ГАТ).

Младост ГАТ: А. Слијепчевић, Степанчев, Л. Слијепчевић (од 65. Бабић), Швоња (од 65. Гојковић), Јаблан, Смиљанић, Поповић, Бошковић (од 65. П. Илић), Станић (од 46. Вукаљевић), Л. Илић (од 46. Асани), Томчић.

Слобода (НК): Живков, Ратко (од 67. Симић), Галић, Цвијановић, Спахић, Релић, Попов, Савић, Ћосић, Поповић, Врбачки.

Фудбалери Младост ГАТ са Новог насеља напунили су до врха мрежу фењераша из Нових Козараца. Са пенала дошли су до вођства, сигуран са беле тачке био је искусни Поповић. Предност је повећао Лука Илић. Изашао је сам пред Живкова и лаганом егзекуцијом послао лопту у мрежу. Гости су успели да смање резултат пред крај првог дела преко Николе Галића. На самом старту другог полувремена, погодио је и Зоран Швоња на асистенцију Томчића. Резервиста Асани истакао се са два поготка, а последњи погодак на мечу постигао је Кондић, пославши лопту у своју гол.