Време читања: < 1 минут

Прва лига Србије

Колубара – Кабел 0:0

Лазаревац – стадион Колубаре, судија: Марко Срећковић (Крагујевац), жути картони: Милосављев, Јовановић, Цветковић, Ракић (Колубара), тренер Васиљевић, Јеличић (Кабел).

Колубара: Велимировић, Јанковић, Ракић, Васиљевић, Урошевић (од 82. Кнежевић), Ђенић (од 83. Павићевић), Милосављев (од 65. Радивојевић), Ђокић, Цветковић, Јовановић, Гојков (од 46. Стојановић).

Кабел: Браћ, Јеличић, Петрић, Новаковић (од 90. Грбовић), Петровић, Видаков (од 82. Небо), Месаровић, Србијанац, Караћ (од 77. Павлићевић), Којичић, Бечелић.

Фудбалери Кабела из Новог Сада ремизирали су у дербију 13. кола Прве лиге Србије, на гостовању у Лазаревцу. Домаћи су имали иницијативу током већег дела утакмице, али нису успели то да материјализују. Најбољу прилику у првом полувремену није искористио Ђенић, након одбитка Којичића. Наставили су зелени истим темпом у наставку, шут Милосављева, Браћ је одбио у корнер. Недуго, затим поново се Ђенић нашао у прилици, али је голман Кабела опет био на висини задатка. Могао је Александар Месаровић сурово да казни све промашаје Николићевих изабраника, међутим у контранападима бирао је погрешна решења. У наредном сусрету, Новосађани ће дочекати Трајал из Крушевца, који је данас поражен од Пироћанаца на свом терену – 1:2.