Време читања: 2 минута

Играчи Слоге из Темерина тек у деветом колу успели су да дођу до тријумфа на војвођанском “Југу”. Турбулентан период је иза њих, дошло је и до промене на клупи, а у последњих пет мечева, три пута су излазили као победници. Налазе се на 12. позицији са истим бројем бодова као Подунавац Белегиш и Подриње из Мачванске Митровице. Поред добрих игара у неколико утакмица уназад, и даље су далеко од мирне зоне. Следи гостовање новосадским жуто-плавима на Детелинари.

Немања Томић у сусрету са трећепласираном Слободом, у победи од 3:1, хицем са 25 метара погурао је свој тим ка победи и заслужено понео епитет играча утакмице.

-С’ обзиром на квалитет тима, сезону смо стартовали лоше. Имали смо тежак распоред, одмах на почетку два гостовања и два пораза која су утицала на пад самопоуздања екипе. Доласком новог шефа Бранислава Антића  екипа се пробудила и полако се враћа на колосек. У задње три утакмице остварене су две победе и реми. У суботу нас очекује дуел са Новим Садом, у налету смо и мислим да би то могло да нам донесе превагу за тријумф. Са ”Канаринцима” смо имали прилику да играмо у Купу  ФСГНС и отприлике знамо како ће њихова игра изгледати. Не потцењујемо ни једну екипу и увек улазимо максимално припремљени. На нама је да покажемо да заслужујемо виши пласман у ВФЛ “Југ” – рекао је Немања Томић.