Време читања: 2 минута

Јединство из Руменке налази се на трећој позицији војвођанског “Југа” са утакмицом мање од водећих. Сусрет са екипом Младости из Бачког Јарка одложен је из добро познатих разлога, а одиграће се у среду 11. новембра у 13. часова. У међувремену изабраници Владимира Шпоње ремизирали су у Беочину, где се осетио недостатак такмичарског ритма, две недеље без утакмице оставиле су трага. Александар Берић, играч ког тренер користи на више позиција, направио је пресек до сада урађеног најављујући наставак добрих партија.

-Изузетно сам задовољан претходним периодом ове сезоне. Остварили смо историјски успех освајањем Купа Војводине као и улазак међу 32 екипе у Купу Србије где смо одмерили снаге са суперлигашким тимом, Војводином. Квалитетна екипа под вођством искусног тренера Шпоње осликава одличан положај на табели. Свакако се ту нећемо зауставити, тежимо ка томе да уђемо у виши ранг, Српску лигу група “Војводина”.

-У среду дочекујемо екипу Младости из Бачког Јарка, која долази са циљем да нас изненади. Како је оваj тим спој младости и искуства, представљају врло незгодног противника. После мало блеђег издања у претходној утакмици у Беочину, спремни смо да уђемо хладне главе и освојимо бодове који ће нам значити у трци за јесењег шампиона – истакао је Александар Берић.