U poslednjem kolu jeseni, Titel gostuje u Petrovaradinu

Novosadska liga

Titel je nakon poraza u Žablju, Bukovcu i kod kuće od Jedinstva iz Gospođinaca, minulog vikenda, uspeo da savlada konkurenta za opstanak, Susek.

-Iza nas je jedna izuzetno teška i zahtevna utakmica protiv ekipe Suseka, u kojoj smo i jedni i drugi tražili beg sa dna tabele. Mi smo se bolje snašli, ušli smo motivisanije i odlučnije u meč što je na kraju susreta rezultovalo ubedljivom pobedom – istakao je Davor Kulja, strelac u visokoj pobedi – 4:0.

Kapiten Titela, Davor Kulja.

Nastavio je trener Radivojević da pruža šansu i mladim snagama, Jovanovu, Đakoviću, Popoviću. Jovanov je pored dobre igre, postigao i pogodak.

Upravo na susretu protiv Suseka, predsednik Milorad Đuričić odmenio je na golu Filipa Majora, zaigravši posle tri godine. Stao je među stative i još jednom pokazao kvalitet, mreža je ostala netaknuta.

Za kraj, jesenje etape sledi gostovanje u Petrovaradinu. Domaćin se nalazi na 11. mestu sa 23 osvojena boda. Poražen je u goleadi, u Bukovcu, prošlo kolo i protiv Titela traži pobedu za miran zimski san.

-U nedelju nas čeka poslednja utakmica u godini, osokoljeni ubedljivim trijumfom nad Susekom putujemo u Petrovaradin. Pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat i napravimo podlogu za prolećni deo, u kojem nastavljamo borbu za opstanak u Novosadskoj ligi – jasan je Nemanja Jovanov.

Nemanja Jovanov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *