Време читања: 2 минута

Војвођанска лига “Југ”

Картони кроје тим

Суочени са кадровским проблемима, фудбалери Младости из Бачког Јарка, одиграли су храбро у Ердевику, где су повели голом Милана Ковачевића, али то није било довољно да повећају салдо, јер су домаћини искористили два пенала и направили преокрет током надокнаде времена.
Поцрвенели су голман Драган Лолић, а по завршетку меча и дефанзивац Горан Ђукић, па су одлуком дисциплинског судије кажњени са три месеца забране играња.
-Не желим више да причам о суђењу, изгубило је смисао, једва чекам да се заврши јесења етапа. Тренутно имамо 22 бода, а пре почетка трке план је био да освојимо 28 бодова. Кроз мечеве са Сремцем и Подрињем, покушаћемо да испунимо циљ, иако смо десетковани картонима – каже Ненад Рајић, шеф стручног штаба.
У одбрамбеној линији, због обавеза на радном месту, недостаје Ђуро Стеванчевић, али постоји могућност да буде у конкуренцији за меч против Сремца из Војке. Саиграче ће са капитенском траком предводити Зоран Зукић (38), кога краси енергија вечитог младића.
-Морамо да освојимо бодове, другачији сценарио би нам створио главобољу. Нанизали смо три пораза, није пријатно и желимо да прекинемо низ. Сремац је корак иза, више бодова је освојио на домаћем терену, али то нас неће успавати. Јуришаћемо од првог минута ка победи – нагласио је Зоран Зукић.
М. Менићанин