Време читања: < 1 минут

Војвођанска лига “Југ”

Стојаковић на старој адреси

Милош Стојаковић (21), вратио се на Ливадицу, па ће у пролећним биткама носити дрес Младости из Бачког Јарка. Вихорни офанзивац, прошао је школу Војводине, бранио је боје Будућности (Гложан) и Србобрана, а после одласка из плаво-белог јата, наставио је у Младости из Бачког Петровца, где је имао добру минутажу, уз допринос запаженим резултатима на војвођанском ”Северу”.


-Драго ми је да сам поново на Ливадици, у добро познатој средини, где сам одлично био прихваћен и први пут. Нисам пуно размишљао, када се појавила могућност да се вратим. Од старих заслуга се не живи, свестан сам да, као и сви, крећем од нуле, а даћу све од себе да у пролећним биткама будем ослонац тима – рекао је Милош Стојаковић.
Пре њега, опрему су задужили голман Светозар Боројевић (Слога, Темерин) и везиста Адис Куртиши (ОФК Бечеј 1918). Почетак припрема је предвиђен 18. јануара, а очекује се још новајлија.
-Циљ је да играмо офанзивно, на гол више, па сходно томе трагамо за појачањима у офанзивној линији. Стојаковић познаје скоро све саиграче, најбоље се сналази на позицији иза центарфора. Сходно одласцима, креирамо листу долазака, јер не желимо да ослабљени наставимо трку – јасан је Ненад Рајић, тренер Младости.
М. Менићанин