Време читања: 2 минута

Челници жуто-плавих са Детелинаре, одлучили су, да селекцију кадета повере првотимцу Владимиру Бранковићу. Искусни дефанзивац се усавршава за А тренерску лиценцу, а иако већ известан период поседује и звање УЕФА Б, ово ће му бити тренерско крштење. На клупи кадета, наследиће Зорана Шарабу.

-Биће ово велики изазов како за мене тако и за клуб који ми је указао поверење. Захвалност дугујем свом претходнику Зорану Шараби који ме је пре само неколико месеци увео у тренерски посао и од кога сам имао прилику да много научим.

Преузео сам стабилну и квалитетну генерацију која је главни конкурент за улазак у лигу Србије. Упознат сам са играчким кадром, тако да ми неће бити тешко да се прилагодим. Сада нам следи седам недеља рада у ком ћу се трудити да што боље припремим екипу. У плану је да се у припремном периоду одигра и пет квалитетних утакмица.
Нови Сад је велики клуб, богате историје и традиције, и велика ми је част да и као играч и сада као тренер браним боје овог гиганта. Из дана у дан клуб се развија, напредује и враћа се на старе стазе славе – рекао је Владимир Бранковић.

Подсетимо, кадети са Детелинаре заузимају друго место у Кадетској лиги Војводине “Север” са четири бода мање од ФК Петрика.