Време читања: < 1 минут

Растанак Јарачана и искусног везисте

Немирног духа и у сталној потрази за новим изазовима, Зоран Зукић (39), одлучио је да напусти Младост, а у пролећним биткама носиће дрес Татре из Кисача. Очекивало се да остане међу својим Јарачанима и у наставку трке на војвођанском ”Југу”, имајући у виду да је јесенас потврдио класу, ношен енергијом вечитог младића.
-Непредвидиви су фудбалски путеви, задржао сам се краће од планираног на Ливадици, а верујем да ће Младост и без мене остварити пласман у горњем делу табеле. Не размишљам још о пензији, нисам склон повредама, бићу на терену, док год могу у трку са млађима – каже Зоран Зукић.
Нема сумње да је био жеља тренера Драгана Ћулума, са којим је већ сарађивао у Младости и темеринском ТСК-у. Пре њега, стигли су голман Срђан Попин (Шајкаш 1908), штопер Петар Петровић (ОФК Сириг)…
-Татра се озбиљно појачала, жели да избрише јесење минусе и да избори опстанак у Новосадској лиги, коју одлично познајем, па је процена да ћемо остварити циљ. На дуже стазе постоји план да се боримо за Војвођанску лигу. То је амбициозна прича, даћу све од себе да помогнем головима и асистенцијама – рекао је Зоран Зукић.
М. Менићанин