Време читања: < 1 минут


Претходних дана изабраници Петра Курћубића обавили су неопходна тестирања, а данас је и
званично извршена прозивка на којој је било присутно 32 играча, а то су: стандардни Ромић, Стијеповић, Бранковић, Леђанац, Игњић, Качавенда, Сувајџић, Симић, Вујовић, Врховац, Кантарџић, Пекић Спиридоновић, као и Вукобратовић и Илић који нису тренирали због повреда. Прикључена су и и седморица из омладинске селекције, Хромиш, Панић, Петровић, Велковски, Иван, Полић, Јањић и Боровница, који се вратио са позајмице из Југовића (Каћ). Присутне су биле и новајлије голман Ранђеловић (Војводина Перлез), Митровић (Јединство Руменка) и Смиљанић (Младост ГАТ). Поред поменутих, у опреми “канаринаца” били су и Илијин, Радосављевић, Ђурђевић, Загорчић и Врањеш, који ће кроз тренинге и контролне утакмице покушати да увере тренера Курћубића и сараднике да заслужују шансу на пролеће.

Пре изласка на терен играчима су се обратили и чланови Управе клуба, који су окупљенима пожелели срећан почетак припрема, а потом је реч узео и нови шеф стручног штаба, Петар Курћубић, најавивши паклен рад у наредном периоду.

У наредним данима се очекује званичан повратак дугогодишњег играча и тренера млађих селекција Драгана Кавчића, који је, такође, одрадио први тренинг са жуто-плавима.

фото: https://www.instagram.com/rfknovisad1921/