Време читања: < 1 минут

Слога из Темерина ангажовала још двојицу новајлија

Као што је и на почетку припрема нагласио Јован Балабан, председник Слоге из Темерина, разочаран чињеницом да су поједини искусни играчи погазили договорено и отишли у другом правцу, акценат је стављен на младе снаге, па су се припремама прикључили Стефан Кувекаловић (Славија) и Петар Марковић (Нови Сад 1921, омладинци). Списак новајлија није закључен, у току ове седмице, очекује се још долазака.

-Марковић је Темеринац, игра на позицији десног бека, док је Кувекаловић 2002. годиште и најбоље се сналази у офанзиви. Брзо смо се договорили, желе да напредују, па ће добити шансу да се докажу – каже Јован Балабан, председник Слоге.

Пре њих, ангажовани су голман Лука Глишић и нападач Милан Грубовић (Јединство, Руменка). Из јесењег дела сезоне, недостају голман Светозар Боројевић (Младост, Бачки Јарак), Лазар Томић (ТСК), Бојан Видовић и Зоран Обрадовић (Младост, Турија), а одрешене руке је добио и Филип Пожарев.

-Сваки бод, биће златан, у борби за опстанак. Склапамо кадровски мозаик, није лако, али верујем да ћемо скоцкати тим способан да уплови у мирне воде. Ослонили смо се на младе снаге, њихова енергија би требала да нас покрене у жељеном правцу – истакао је Балабан.

Серију од шест контролних утакмица, Темеринци почињу у суботу, против Индекса.

М. Менићанин