Време читања: < 1 минут

Стрелци подесили нишан

Феникс 1995 – Јадран 8:1 (3:1)

Стара Пазова – Фудбалски центар ФСС. Судија: Суџум (Инђија). Стрелци: Зечевић у 10. и 22, Цвјетиновић у 30. и 73, Ђукановић у 52, Г. Илић у 58. и 67, Милутиновић у 62. за Феникс 1995, Марковић (из пенала) у 35. за Јадран.

ФЕНИКС 1995: Крстовић, Михајловић, Качаревић, Булат, Благојевић, Шалипур, Милаковић, Цвјетиновић, Димитрић, Зејић, Зечевић. Играли су још: Лазић, Витас, Ђукановић, В. Илић, Милутиновић, Галић.

ЈАДРАН: Мартиновић, Пуљиз, Чепрња, Драгановић, Наглић, Карна, Шестовић, Марковић, Јакшић, Василић, Димић. Играли су још: Ковачевић, Којчиновић, Пекић, Грубор, Јовановић.

Минулог викенда, фудбалери Феникса 1995, победили су БСК 1925 (5:1), у окршају српсколигаша, док су у другој контролној утакмици уписали очекивани тријумф против Јадрана из Голубинаца, са зачеља војвођанског ”Југа”. Половину голова, постигли су из прекида, једног од главних оружја.
Без обзира на жесток ритам на тренинзима, чета тренера Милана Вујасина је наметнула јак темпо, користећи бољу физичку припремљеност за лако освајање простора и ударце ка голу ривала. Прва два гола, постигао је Марко Зечевић, а била су пресликана под индигом – после корнера. Уписао је и Славко Цвјетиновић, новајлија из Радничког (НП), крунисавши најлепшу акцију на мечу. Марковић је био сигуран реализатор најстроже казне за 3:1.
У наставку, Георгије Илић је уписао две рецке и то ће му бити стимуланс на пољу самопоуздања пред двобоје са јачим ривалима. Наредног викенда, Феникс 1995 ће на Ади Циганлији одиграти меч са Степојевац Вагом.
М. Менићанин