Време читања: 2 минута

Српска лига “Војводина”

Младост ГАТ – Јединство (СП) 4:2 (2:1)

Нови Сад, стадион Младости. Судија – Небојша Зељковић (Црвенка). Стрелци: Ренић (из пенала) у 3, Дивац у 39. и 66, Слијепчевић у 70. за Младост ГАТ, а Жиловић у 25. и Лазић у 60. минуту за Јединство. Жути картони: Јелић (Младост) и Вујовић (Јединство).

Младост ГАТ: Дражић, Вукаљевић, Слијепчевић, Бабић, Швоња, Ренић, Јелић, Поповић, Спасић, Дивац (од 82. Каурин), Илић (од 46. Асани).

Јединство: Јовишић, Рагиповић, Зељковић (од 46. Вујовић), Тошић (од 46. Милинковић), Маодуш, Николић (од 54. Милисављевић), Бељић, Живановић, Жиловић, Перовић (од 54. Лазић), Марковић (од 46. Радосављевић).

Играч утакмице: Никола Дивац

Идентичним резултатом као и претходне суботе Раднички (Зрењанин), Новосађани су савладали старопазовачко Јединство. Притисак од самог старта уродио је плодом, Ренића је на ивици петерца оборио млади Бељић, исти играч био је неумољив са беле тачке за 1:0. Гости су из првог опасног напада дошли до изједначења, Жиловић је погодио угао. У финишу првог дела, након убачене лопте Марка Ренића, у карамболу, најбоље се снашао Никола Дивац за ново вођство. Домаћи могу да жале за приликама Ренића и Јелића, чији ударци су завршили на стативи односно пречки Јовишићевог гола.

Пазовчанима резултатски егал донео је резервиста Лазић, ударцем из слободњака, са 25 метара изненадио је Дражића. Погодак Лазића није уздрмао играче лидера СЛВ, до краја су погађали Дивац и капитен Лука Слијепчевић за нову радост.