Време читања: < 1 минут

Одбијена оставка тренера Рајића

Из пет пролећних кола, фудбалери Младости, освојили су само три бода, чиме су закомпликовали положај на табели војвођанског ”Југа”. После пораза од Новог Сада 1921, тренер Ненад Рајић је поднео оставку, образложивши је моралним разлозима и бодовним билансом испод очекиваног. Руководство је није усвојило, па ће некадашњи чувар мреже водити тим на гостовању у Новој Пазови.

-Нисмо задовољни резултатима у наставку трке, али тренер није једини кривац. Играчи морају да се тргну, потрошили су кредите и очекујем реакцију у наредним утакмицама. Пола лиге стрепи у борби за опстанак, сами себи смо закомпликовали положај и наметнули бреме императива пред сваки меч – каже Милан Кљајић, председник Младости.

Од другог пролећног кола, Јарачани су остали без помоћи Милана Ковачевића, страдао му је зглоб и за њега је сезона завршена. Имењак Вулетић, повредио се минулог викенда, па главобољама нема краја.

-Сматрао сам да је морална обавеза да поднесем оставку у ситуацији када нам не иде по плану. После проспаване ноћи и разговора са руководством и играчима, одлучио сам да останем. неопходан нам је позитиван импулс у виду победе, да бисмо кренули напред – истакао је Ненад Рајић.

М. Менићанин