Fruškogorac – Veternik 1:5

Novosadska liga

Fruškogorac – Veternik 1:5 (1:1)

Sremska Kamenica – stadion Fruškogorca. Sudija: Nemanja Šarić (Novi Sad). Strelci: Škrbić u 2. za Fruškogorac, a Pećić u 45. i 76, Ognjanović u 54, Čičić u 70. i Ušćumlić u 80. minutu za Veternik. Žuti kartoni: Varničić, Milojević, Ris, Lalić, Lukaja, Vasojević (Fruškogorac), Ušćumlić, Kitić, Vuković (Veternik). Crveni karton: Čalija (Veternik) u 86. minutu.

Fruškogorac: Lalić, Ris (Zečević), Vasojević, Dragojlović, Kukuruzović, Starovlah (Miavec), Jevtić, Škrbić, Milojević, Lukaja, Varničić.

Veternik: Ivić, Tomić, Švonja, Ognjanović, Čalija, Ušćumlić (Blažić), Kitić, Vuković (Đurić), Pećić (Vukaljević), Čičić (Srdanović), Turalo.

Nakon šuta Varničića, Škrbić je bio na pravom mestu za vođstvo domaćih. Indirektan udarac izveo je Kitić, lopta se odbijala kao na bilijaru, a najbolje se snašao Pećić – 1:1. U nastavku, splasnuo je otpor domaćih, što su Veterničani maksimalno iskoristili, stigavši do ubedljive pobede. Prednost je doneo Ognjanović, ispratio je centaršut Čičića sa desne strane i glavom smestio loptu u mrežu. Do kraja, gosti su iz kontranapada postigli još tri gola.

Kameničani imaju primedbe na suđenje, naročito u drugom poluvremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *