Време читања: 2 минута

Заустављени су изабраници тренера Новака Малеташког, серији од шест тријумфа дошао је крај, поразом у Дивошу (3:1). Времена за туговање нема, у суботу на стадион крај Цементаре стижу Темеринци.

-Дошло је до благог умора, неки играчи су играли ровити, неки били повређени, уз мало концетрације и среће могли смо донети 3 бода у Беочин и направити озбиљну пометњу у врху табеле – осврнуо се Никола Лаковић, играч Цемента, на претходни меч у Дивошу.

-Тежак меч очекујем против темеринске Слоге, гледајући њихове добре резултате у последње време неће бити уопште лако. Сама чињеница да смо имали низ од шест узастопних победа, да су сви бодови ове полусезоне остали у Беочину, не сумњам да ће екипа дати максимум да до краја сезоне остане тако. Морам напоменути одличну атмосферу у клубу, до сада нисам имао прилику да играм у таквој, одатле су проистекли сви добри резултати. Управа клуба и стручни штаб су то препознали, дају нам максималну подршку. Надам се да ће се то пренети и на следећу сезону, па је реално размишљати и о Српској лиги – завршио је Лаковић.

Војвођанска лига “Југ”

28. коло

субота

РФК Нови Сад – Јадран

Подунавац – Раднички (НП)

Младост (БЈ) – Борац Шајкаш

Цемент – Слога (Т)

Слога (Е) – Индекс

Подриње – Ц. звезда (НС)

недеља

Сремац Војка – Јединство (Р)

Слобода (ДТ) – Будућност (СН)

ОФК Југовић – Хајдук Дивош

16.30