Време читања: < 1 минут

За крај фудбалске 2020/21 очекује нас финале Купа на територији Војводине, а као и прошле године, Раднички из Зрењанина, за трофеј, играће против Јединства (Руменка), другопласиране екипе војвођанског “Југа”.

У прошлогодишњем финалу Јединство је на стадиону “Славко Малетин – Вава” у Бачкој Паланци било успешније од Зрењанинаца – 3:2.

 

 

-Као најмлађа екипа у све четири српске лиге, уз неколико искусних, трку смо завршили на завидном седмом месту. Упркос бројним недаћама, повредама, картонима задовољни смо учинком, следи нам финале Купа Војводине, у којем ћемо покушати да се реванширамо Јединству за прошлогодишњи пораз и сезону крунишемо трофејом.

Нешто о противнику у финалу – Јединству (Руменка)…

-Јединство није успело да се домогне вишег ранга, па ће се потрудити да се опросте макар са једним пехаром. У меч ће ући мотивисани с намером да понове прошлогодишњи успех, добра су екипа па не сумњам да ће гледаоци крај малих екрана пратити квалитет меч – истакао је Јован Руњевац, из табора Радничког (Зрењанин).

У прошлогодишњем финалу Јединство је на стадиону “Славко Малетин – Вава” у Бачкој Паланци било успешније од Зрењанина – 3:2.

Обезбеђен је и пренос уживо на YOUTUBE каналу merkurXtip кладионице.

Меч се игра на стадиону Карађорђе у Новом Саду, у суботу (12. јуна , 17.30) 

Фото: Приватна архива