Време читања: < 1 минут

ПРОМЕНА НА КЛУПИ ПОДУНАВЦА ИЗ БЕЛЕГИША

Драган Милошевић је преузео кормило Подунавца из Белегиша, са циљем да тим позиционира међу најбољима на војвођанском ”Југу”. Тренерску каријеру је градио предводећи темерински ТСК, Јединство (Руменка), Младост из Бачког Јарка, Цемент, Раднички (СМ) и матични Раднички (Ковин), где је оставио неизбрисив играчки траг, у улози убојитог центарфора.

-После разговора са директором клуба Владимиром Јелисавцем, препознао сам добру причу. Подунавац је међу организованијим клубовима у лиги, има добру играчку базу, али неопходна је надоградња, да бисмо наредне сезоне покушали да направимо искорак ка врху – каже Драган Милошевић.

Не крије да је имао још понуда, али су челници Подунавца били најконкретнији. Договор је постигнут на обострано задовољство.

-Предстоје активности око прелазног рока. Морамо да дефинишемо ко остаје од играча из минулог првенства и које позиције су дефицитарне. ”Југ” је најквалитетнији од све три групе Војвођанске лиге, биће још занимљивија трка наредне сезоне – рекао је Драган Милошевић.

М. Менићанин