Време читања: < 1 минут

ОДРЖАНА СКУПШТИНА ОФК СИРИГ

Епилог баража за војвођански ”Југ”, у којем ТСК није прескочио Доњи Срем 2015, означио је селидбу ОФК Сирига у Градску лигу Новог Сада, па је из Новосадске лиге испало укупно пет екипа.

Сирижани су јесењу етапу окончали на четвртој позицији, а онда су повукли рез и одлучили да се ослоне искључиво на домаће снаге, без играча са стране. Током пролећног дела, освојили су само девет бодова и завршили на 14. месту.

Чим је спуштена завеса, одржана је Скупштина клуба, а за председника је изабран Никола Вукашиновић. Функцију потпредседника, обављаће Жарко Којовић, секретар је Слободан Вукадиновић, док је Владимир Рељић именован за спортског директора. Чланови УО су: Борис Радовић, Фрањо Брежњак, Душан Наранчић и Зоран Ковачевић.

-Циљ је експресан повратак у Новосадску лигу, заједничким снагама желимо клуб да вратимо у старо друштво. Имамо базу од домаћих играча, биће и појачања, јер су неопходна у борби за прво место – рекао је Никола Вукашиновић, председник ОФК Сирига.

Уместо досадашњег тренера Небојше Вулића, кормило је преузео Александар Миљковић. Минуле сезоне, предводио је комшијски ТСК, а враћа се на место где је започео тренерску каријеру. Почетак припрема, заказао је за 4. јул.

Фото: Нови-стари тренер Миљковић и председник Вукашиновић

М. Менићанин