Време читања: < 1 минут

ГРАДИШТАНЦИ ДОВОДЕ ИГРАЧЕ СХОДНО ОДЛАСЦИМА

Полако се назиру контуре играчког кадра Војводине из Бачког Градишта, за нову сезону на војвођанском ”Северу”. После повратника Ненада Кудрића (Тиса), Љубомира Живановића (Србобран) и Немање Јанковић (2. октобар, Кумане), папире је донео везиста Милош Рајачић (ОФК Сириг).

Евидентно је да Градиштанци желе да енергију младих играча преточе у још једну успешну сезону међу војвођанским лигашима. Неће им бити лако, нарочито ако се има у виду да је најбољи стрелац Братислав Јелић на мети српсколигаша и да је питање тренутка, када ће да дигне сидро, а да је везиста Славољуб Дабижљевић, узео папире. Истим путем, требало би да крену браћа Бојан и Никола Ћулум.

Одлични везиста Бојан Ђекић, вратио се у родну Бачку Паланку, где ће носити дрес Крила Крајине, док је штопер Немања Марковић одлучио да му АФК из Аде буде следећи степеник у каријери. У таквој ситуацији, као један од приоритета, наметнуло се довођење штопера.

Нови тренер Ото Барта, некадашњи играч Војводине, одлично познаје овдашњи менталитет и нема сумње да ће извући максимум у настојањима да клуб одржи на стабилним резултатским темељима. Лествица је постављена високо и сви желе да остане у истој равни.

М. Менићанин