Време читања: 2 минута

АЛЕКСАНДАР РАДИШИЋ РАЗДУЖИО КАПИТЕНСКУ ТРАКУ У ПРВОМ МАЈУ

Александар Радишић, капитен Првог маја, после шест година, напустио је Румљане и биће адут Феникса 1995 у новој српсколигашкој сезони. Стамени дефанзивац, рођен је 1989. године, током каријере, бранио је боје Доњег Срема, Инђије, Долине и Земуна. Иако му то није опис задатакa, минуле сезоне, постигао је пет голова.

-Носим лепе успомене из периода проведеног у Првом мају. Са клубом сам прескочио два ранга такмичења, стигли смо до српсколигашке сцене и постали битан фактор. Била ми је част да са капитенском траком предводим саиграче – каже Александар Радишић.

Више пута, био је у тиму кола, дао допринос чињеници да је одбрамбена линија Првог маја била међу најбољим у лиги. Позиви са више страна, наметнули су се као неминовност. Избор је пао на амбициозни Феникс 1995.

-Не само да ми Стара Пазова није далеко од куће у Руми, већ се уклапа у причу да желим да будем у амбициозној средини. Председник Стојаковић је био коректан, предочио ми је планове, пронашао сам се у томе, са циљем да адекватно одговорим новим изазовима.

Прилике у српсколигашкој ”Војводини” познаје као свој длан. За њега нема загонетки, спреман је да буде ослонац тима.

-Биће занимљива трка, као и сваке сезоне. Пуно је квалитетних екипа, које планирају да направе искорак. Чујем да ће бити још новајлија, поред мене, то наговештава да ћемо скоцкати тим способан да се са свима ухвати у коштац. Не признајем просечност, уз озбиљно одрађене припреме, видим нас међу пет најбољих – рекао је Александар Радишић.

М. Менићанин