Време читања: 2 минута

ИСКУСНИ ДЕФАНЗИВАЦ ПОНОВО НА ЛИВАДИЦИ

Борислав Бајић (34), вратио се у Младост из Бачког Јарка, после српсколигашких сезона у дресовима Првог маја, ОФК Бечеја 1918 и ОФК Старог града. Искусни дефанзивац, током каријере бранио је још боје темеринске Слоге, Силекса из Кратова, ЧСК Пиваре, Цемента, ОФК Бачке, Пролетера, Братства 1946 и Црвене звезде. Седам пута је улазио у виши ранг, па је таличан клубовима.

-Породица ми је у Бачком Јарку, нисам желео да идем далеко од куће, после растанка са Паланчанима. Каријеру сам почео у Младости, сви ми који смо поникли на Ливадици, овде играмо са посебном емоцијом. Прихватио сам позив да искуством будем ослонац младим играчима – каже Борислав Бајић.

Пре њега, вратио се и искусни Зоран Зукић, пролетос у дресу Татре из Кисача, стрелац десет голова, уз 19 асистенција, док је ОФК Бечеја 1918 стигао дефанзивац Владимир Остојић (24), момак који живи у Темерину.

-У суботу почињемо серију пријатељских утакмица против Радничког из Зрењанина, па ћемо да видимо како делује нови тим. Тренирамо у добром ритму, нема попуста код тренера Козоморе, што је и очекивано, јер само максимално припремљени можемо да рачунамо на успешну јесењу етапу – истакао је Борислав Бајић.

Клуб су напустили голман Светозар Боројевић (Фрушкогорац), Милан Вулетић (ОФК Југовић), Милош Ковачевић (РФК Нови Сад 1921) и најбољи стрелац Андреј Вучковић (Железничар, Инђија).

 

М. Менићанин