Време читања: < 1 минут

Пријатељске утакмице

Феникс 1995 – Младост ГАТ 0:2 (0:1)

Стара Пазова – Гледалаца: 50. Судија: Mухамед Бен (Уједињени Арапски Емирати). Стрелци: Соуза у 2. и Марковић у 75. минуту.

ФЕНИКС 1995: Зувић, Анђелковић, Качаревић, Радишић, Поповић, Милаковић, Ћалић, Вујасин, Д. Лазић, Цвјетиновић, Зечевић. Играли су још: У. Лазић, Михајловић, Ђапа, Јеловић, Булат, Шалипур, Мијатовић.

МЛАДОСТ ГАТ: Слијепчевић, Станић, Чубрило, Соуза, Јелић, Швоња, Гојковић, Стојановић, Јованић, Илић, Димитрић. Играли су још: Ожеговић, Секулић, Миловановић, Севић, Мијић, Марковић, Видаков, Поповић, Дивац.

Из првог покушаја, нови прволигаш је погодио мрежу домаћина: Чубрило је извео корнер, а највиши у скоку био је Јерсивал Соуза и ударцем главом послао лопту тамо где је била неухватљива за голмана Зувића.
Српсколигаш је покушао да се врати у резултатски егал, Качаревић је после корнера распалио ка голу, али голман Слијепчевић је изашао као победник. Минут пре одласка на одмор, Лазић је погодио пречку.
Зечевић је, у 60. минуту, на ефектан начин, ”маказицама” тражио пукотину у одбрани ривала, голман Слијепчевић није поклекао и сачувао је мрежу. Видо Марковић је украсио меч, са ивице казненог простора, ефектно је послао пројектил у горњи угао. Мајсторију не би спречила ни двојица голмана.
Новосађани су спремни за прволигашку премијеру, док домаћину у суботу преостаје генерална провера са Слободом из Доњег Товарника.