Време читања: 2 минута

Паповић и голман Војводић задужили дрес

После одласка Милана Грубовића (Татра), темеринска Слога је остала без јединог центарфора, па се увукла зебња, јер време није савезник, посматрано кроз призму чињенице да трка на војвођанском ”Југу” стартује наредног викенда. Минут до 12, потрага је успешно окончана, кроз договор са Бошком Паповићем (24), бившим играчем Кабела, Цемента, Пролетера, Работничког, Младости (Бачки Јарак) и Будућности из Добановаца.

-Решили смо горуће питање, ангажовали смо играча у најбољим годинама, са искуством играња у различитим лигама, уз уверење да ће доносити превагу у овом степену такмичења. Недостајао нам је такав профил, с обзиром да смо на осталим позицијама добро попуњени – каже Јован Балабан, председник Слоге.

Изданак школе Војводине, дочекан је раширених руку. Од њега се очекује да оплемени игру на офанзивом плану, а нико не би имао ништа против ни да деби украси голом.

-Желим да помогнем клубу да оствари амбиције. Слога је добра средина за нови искорак ка већој сцени. Екипи сам се прикључио пар дана пред почетак првенства, али не видим то као препреку да од старта кренемо победничким колосеком – истиче Бошко Паповић.

Конкуренцију међу голманима, заоштрио је Душан Војводић (22), некадашњи чувар мреже Борца из Шајкаша, новосадске Црвене звезде, ОФК Бечеја 1918…

-Одлично познајем лигу, сваке године је захтевнија и изискује озбиљан приступ. Нисам оклевао када се појавила могућност да дођем међу Темеринце, ово је здрава фудбалска прича и задовољство је радити у таквом амбијенту – истакао је Душан Војводић.

Пре њих двојице, опрему су задужили Немања Стојшић (Хајдук, Дивош), Игор Павићевић (Србобран), Милош Богавац (Црвена звезда, Нови Сад), Стефан Бановић (Борац, Шајкаш), Лазар Томић (ТСК) и Марко Вујовић (Јединство, Стара Пазова).

М. Менићанин

Традиција није савезник

Премијера доноси окршај са Слогом из Ердевика. Темеринци ни са једним ривалом у лиги немају тако слаб учинак у међусобним дуелима, с обзиром да су на осам претходних мечева уписали пет пораза и три ремија.

-Ердевичани сваке сезоне скоцкају добар тим и боре се за врх табеле. Традиција није на нашој страни, али свакој серији дође крај – јасан је Јован Балабан.