Време читања: < 1 минут

Ветерник – РФК Нови Сад 1921

На отварању сезоне у Војвођанској лиги “Југ” жуто-плави ће гостовати Ветернику. Горданићев састав претрпео је неколико промена значајно је заоштрена конкуренција на свим позицијама, а тиму је прикључен је и доскорашњи омладинац Марко Јањић.

-Откако тренирам са првим тимом, доста сам напредовао. Задовољан сам учинком у припремном периоду, постигао сам четири гола и нестрпљиво чекам почетак трке – каже млади нападач.

Талентовани Јањић двапут је затресао мрежу новосадске Славије, а по једном лопту из мреже вадили су голмани Његоша (Ловћенац) и Текстилца (Оџаци).

-Очекујем тврду утакмицу у Ветернику. Име противника не дајем за право да се опустимо. Мислим да смо квалитетнији од ривала и да ћемо однети сва три бода. Амбиције су нам највише могуће, сваку утакмицу ићи ћемо на победу и верујем да ћемо на крају првог дела сезоне бити у самом врху – рекао је Марко Јањић, бонус у редовима екипе са Детелинаре.

Утакмица се између Ветерника и Новог Сада игра се у суботу (14. августа)у 17.00.  Правду ће делити судија Милош Ивановић.


Остали парови првог кола:

14/15. август 17 часова

субота

Раднички Шид – Младост Бачки Јарак

Слога Темерин – Слога Ердевик

недеља

Индекс – Доњи Срем 2015 10.00

Слобода Доњи Товарник – Будућност Салаш Ноћајски

Хајдук Дивош – Јединство Руменка

Подунавац Белегиш – Цемент Беочин

Дунав Стари Бановци – Раднички Нова Пазова