Време читања: 2 минута

Српска лига “Војводина”

ТИМ КОЛА:

-МИЛОВАНОВ (ОФК БЕЧЕЈ 1918)
-МАОДУШ (ЈЕДИНСТВО), МАСАЛУШИЋ (ХАДУК 1912), ШИШКОВ (БОРАЦ, С), ПОПОВИЋ (ФЕНИКС 1995)
-МАСТИЛО (ОФК БЕЧЕЈ 1918), ВУЈАСИН (ФЕНИКС 1995), БОЖИЧИЋ (ТЕКСТИЛАЦ), МАТИЈЕВИЋ (ХАЈДУК 1912)
-РАДИСАВЉЕВИЋ (ОФК ВРШАЦ), JAКОВАШИЋ (БОРАЦ, С)

ИГРАЧ КОЛА: Војин Радисављевић (ОФК Вршац)

Резултатски минус из првог полувремена није пореметио ритам фудбалера ОФК Вршца, јер су у Новим Бановцима победили Омладинац – 4:1. Домаћини су повели голом Александра Иветића, а само што је почео други део изједначио је новајлија Слободан Новаковић. Потом је на сцену ступио Војин Радисављевић и са два поготка режирао исход.

ОЏАЧАНИ БЕЗ РАМПЕ У СОМБОРУ: Текстилац се после шест година вратио међу српсколигаше. Оџачани желе да имају запажену улогу ове сезоне, а озбиљност амбиција потврдили су на гостовању у Сомбору, где су головима Дарија Божичића и Младена Галића надвисили Раднички 1912.

ЈЕДАН ГОЛ ЗЛАТА ВРЕДАН: У тврдој утакмици фудбалери Јединства из Старе Пазове сломили су отпор ОФК Старог града почетком другог полувремена, када је дефанзивац Александар Маодуш из слободњака нациљао доњи угао. Нема сумње да ће стартна победа улити додатно самопуздање реновираном саставу.

ПРЕОКРЕТ У ШАЈКАШУ: Бечејци су одлично стартовали, освојили су три бода у Шајкашу, после преокрета. Два гола је постигао Марко Мастило, уписао се и Милош Савановић, док је голман Исидор Милованов одбранио пенал Гргићу.

11 МИНУТА, довољно играчима ОФК Кикинде за два гола против Тисе

12 БОДОВА, освојили су гости

22 ГОЛА, највише на мечу Омладинац – ОФК Вршац (1:4)

38 ЖУТИХ КАРТОНА, показали су арбитри

2750 ГЛЕДАЛАЦА, највише у Шајкашу (700) и Сакулама (600)