Време читања: < 1 минут

Војвођанска лига “Југ”

Тргли су се изабраници тренера Мирослава Горданића након пораза на Сувачи, забележивши три победе, од којих су две у Купу ФСГНС и она претходне недеље у Салашу Ноћајском, извојевана у финишу сусрета. Голман Милош Ранђеловић заједно са Немањом Ромићем, био је на висини задатка па је мрежа канаринаца нетакнута већ 270 минута.

-Досадашње игре су биле на солидном нивоу, уписали смо две победе, уз нерешену и изгубљену утакмицу, тренутно смо седмопласирани. Лига је изједначена што показује и табела, нема тима који има максималан учинак после четири кола. Ништа није изгубљено, сезона је дуга, а борба за бодове се тек распламсава. Међутим, како бисмо дошли до циља потребно је да пружамо добре партије у континуитету – каже Милош Ранђеловић (2002).

Следи дуел са неугодним Ердевичанима…

-Очекујем једну врло тешку утакмицу. Слога је незгодан ривал било да игра код куће или на страни. Оптимиста сам, амбиције су нам највише могуће и верујем да ћемо се у суботу поново радовати пред домаћом публиком – истакао је Ранђеловић, талентовани чувар мреже.