Време читања: 2 минута

Српска лига “Војводина”

Борац (С) – ОФК Бечеј 1918 3:3 (0:2)

Сакуле – Стадион Свети Никола. Гледалаца: 300. Судија: Александар Бечановић (Сомбор). Стрелци: Ахчин у 46, Јуриша у 73. и М. Шушњар у 90+2. за Борац, а Крајиновић у 35, Савановић у 44. и Тутњевић (из пенала) у 70. минуту за ОФК Бечеј. Жути картони: Јуриша, Ахчин, Шушњар (Борац), Прерадов, Воргучин, Мастило, Барјактаров, Тутњевић, Терзин, Виновић.

Борац: Лекић, Максимовић, Зулфић (од 70. Јаковашић), Јуриша, Дашић, Гавриловић (од 46. М. Шушњар), Ахчин, Весић (од 46. Ђорђевић), Новчић (од 46. А. Шушњар), Терзић, Марковић (од 89. Јавор).

ОФК Бечеј: Барјактаров, Милин (од 51. Терзин), Јеленковић, Крајиновић (од 80. Влаучин), Тутњевић, Дражић (од 66. Виновић), Савановић (од 80. Стојановић), Мастило, Воргучин, Прерадов, Томчић.

Низ од четири тријумфа ОФК Бечеја 1918 прекинут је у Сакулама. Домаћи су јурили заостатак од 35. минута и на крају дошли до бода голом Милана Шушњара у надокнади.

Крајиновић је шутем са десетак метара поцепао мрежу домаћих – 0:1. Исти играч одиграо је улогу асистента, након што је Барјактаров испуцао лопту, а потом Савановић претрчао чувара и био неумољив.

Само 30 секунди, након што је почело друго полувреме, требало је момцима у црвеној опреми да смање заостатак. Ахчинова левица завршила је иза леђа Барјактарова – 1:2. У 63. минуту Јуриша је погодио стативу са беле тачке, пенал је скривио Савановић, којег је лопта погодила у руку. Други једанаестерац на мечу досуђен је за Бечејце, у шеснаестерцу, Савановића је непрописно зауставио Терзић, а Тутњевић је био прецизан. Капитен домаћих, Јуриша одбитак од стативе спровео је у мрежу, вративши свој тим у игру, да би Милан Шушњар, издржавши дуеле са Мастилом односно Прерадовим, послао лопту у небрањени део за поделу бодова.