Време читања: < 1 минут

2021. годинe 58. пут…

Дневников турнир y малом фудбалу одржаће се, након две године паузе, а за организацију убудуће биће задужена фирма “М Тим про” која је са Дневником потписала четворогодишњи уговор. Веселин Вилотијевић, директор “М тим про”, поручио је да се неће мењати систем такмичења и да је план да у догледно време турнир добије међународне ноту.

Жеља нам је да вратимо стари сјај Дневниковог турнира. Све оно што је добро нећемо мењати попут система такмичења, локације… Задржаћемо правила малог фудбала (5+1), а не футсала. Намеравамо да турнир омасовимо, да укључимо све протагонисте Дневниковог турнира, најбоље играче, стрелце, голмане, да на неки начин буду део ове приче. Жеља нам је да Дневников турнир добије међународну ноту довођењем екипа из регије БиХ, Македоније, Румуније… организационо и такмичарски желимо да подигнемо на што већи ниво. Уживо ћемо на Јутјуб каналу преносити утакмице пинора, кадета, сениора и ветерана, где ће неке од њих бити коментарисане од стране професионалаца – рекао Вилотијевић.

Дневников турнир почиње средином децембра, а завршава се месец дана касније. Ове године ће се одржати 58. пут.

Душан Влаовић, генерални директор Дневника, истакао је задовољство приликом потписивања уговора, рекавши да од новог партнера очекује да поврати некадашњи сјај турнира, прилагоди га новим временима и поново буде у центру дешавања током зиме.

ФОТО: Дневник/ Вилотијевић и Влаовић.