Време читања: < 1 минут

Супер лига Србије

Дерби меч 13. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије игра се у Београду где домаћи Чукарички дочекује госте из Новог Сада, екипу Војводине. Биће то дуел два квалитетна тима са европским амбицијама, па треба очекивати изузетно квалитетну и неизвесну утакмицу. Првотимац ,,старе даме” из Новог Сад, Стефан Ђорђевић истиче да је циљ да се на Бановом брду пружи добра партија и освоје сва три бода, као и да очекује занимљиву и неизвесну утакмицу:

По свему, наш сусрет са Чукаричким може да се оквалификује као дерби кола. Добро смо тренирали током паузе, иако на окупу нисмо имали све играче. Бјековић, Топић, Милетић и Кабић били су с млађим репрезентативним селекцијама и вратили су се тек недавно, а одређене проблеме због повреда имали смо Максимовић и ја, док нам се Урош Кабић придружио с озледом примицача. Свеједно, желимо да на Бановом брду пружимо добру игру, покажемо квалитет и решеност да остварујемо много боље резултате и, успемо ли у намерама, савладамо домаћина. Увек наши сусрети са ’’брђанима’’ доносе занимљиве и неизвесне окршаје, није лако у њима прогнозирати победника, а Војводина никада не мења циљ с којим улази у сваку утакмицу.

Чукарички и Војводина играју у суботу 16. октобра 2021. године, са почетком у 18:00 часова. Обезбеђен је директан телевизијски пренос на трећем програму ТВ Арена спорт.

http://www.superliga.rs

ФОТО: ФК Војводина