Vreme čitanja: 2minuta

Prva liga Srbije

Mladost GAT – Inđija 2:3 (1:2)

Čelarevo – Stadion ČSK-a. Gledalaca: 500. Sudija: Nikola Đorđević 6,5 (Aranđelovac). Strelci: Karać u 43. i Popović u 75. za Mladost GAT , a Milosavljev u 9, 64. (iz penala) i Žakula u 37. minutu za Inđiju. Žuti kartoni: Milovanović, Švonja, Jersival Souza (Mladost),Đokić, Kukolj, Plavšić, Vukašinović (Inđija). Crveni karton: Jersivač Souza (Mladost) u 63. minutu.

Mladost: Mirković 6,5, Milovanović 7, Karać 7, Švonja 7 (od 75. Gojković – ), Popović 7,5, Jersival Souza 6, Divac 6 (od 45. Dimitrić 6,5 ), Vidakov 6,5, Ožegović 6,5 (od 68. Ilić – ), Mijić 6,5, Sević 7.

Inđija: Vukašinović 7, Vukajlović 6,5 (od 43. Kukolj 7 ), Milosavljev 8,5 (od 84. Đurić – ), Jovanović 6,5, Žakula 7,5 (od 59. Kovačević 6,5 ), Stojanović 7, Đokić 6,5 (od 84. Riznić – ), Rađen 7, Ignjatović 7, Srbijanac 7, Plavšić 7.

Igrač utakmice: Milosavljev

Duel najbolje plasiranih pripao je fudbalerima Inđije.

Milosavljev je majstorski naciljao gornji  ugao, iz slobodnjaka – 0:1. Mladost se trgla i i zapretila iz prekida, kada je nakon kornera Sevića izblokiran Ožegović, a zatim i Souza. Par minuta kasnije Vidakov se našao u šansi, koju je kreirao Zoran Švonja, uposlivši usamljenog Divca na desnom boku, ali je protivnička odbrana pravovremeno reagovala. Žakula je nastavio golgetersku seriju, pogodivši praznu mrežu, a ulogu asistenta odigrao je bonus Uroš Ignjatović. Domaće je u igru vratio Zoran Karać, prizemnim udarcem sa 20 metara – 1:2.

Nastavljena je ofanziva Novosađana u drugom delu, Karać je mogao još jednom da se upiše u strelce, posle prodora po desnoj strani slabo je šutirao u Vukašinovića. U 63. minutu, Jersival Souza je startovao nad Milosavljevim, a sudija Đorđević, bez razmišljanja, pokazao na belu tačku, uručivši štoperu domaćih drugi žuti odnosno crveni karton. Milosavljev je preuzeo odovornost i pogodio – 1:3. Na centaršut Sevića, sa leve strane, Popović je udarcem glavom prepolovio prednost. Pokušali su momci trenera Ristovskog da dođu do remija sa igračem manje, prilike Sevića, Popovića i Milovanovića otišle su u nepovrat pa su se zeleni iz Inđije usamili na vrhu posle 13 rundi.