Време читања: < 1 минут

Подунавац из Белегиша без тренера

Драган Милошевић је напустио кормило Подунавца из Белегиша, члана војвођанског ”Југа”, после пораза од Ветерника (1:2). Био је то други узастопни неуспех екипе, која током уводних шест кола није знала за пораз, са само једном капитулацијом одбрамбене линије.
Морална обавеза је била да поднесем оставку. Стартовали смо добро, али минула четири кола су обележена резултатима испод очекивања. Победили смо последњепласирани Дунав (1:0), поражени смо од Будућности, темеринске Слоге и Ветерника, па овако више није ишло, јер је на нишану врх табеле. Није ми био проблем да дневно издвојим два и по сата за путовање на тренинг и назад, али не видим себе у причи око пласмана на петој или шестој позицији. Ако су поједини играчи тиме задовољни, онда могу и без мене – каже Драган Милошевић.

Белегишани су против Ветерника промашили пенал, сустигле су их и повреде, уз картоне, али искусни тренер не жели да у томе тражи алиби.
Пре месец дана, када смо кикснули у двобоју са Будућности, размишљао сам да се повучем, верујући да би то представљало шок терапију за играче. Нису се сви подредили систему, уследила је резултатска криза, за коју се надам да ће брзо бити прекинута. Имао сам одличну комуникацију са руководством, у Белегишу сам стекао нове пријатеље – рекао је Драган Милошевић.

Подунавац у наставку првенства очекује гостовање Индексу, а затим окршаји са Доњим Сремом 2015 и РФК Нови Сад 1921. Наследника на клупи не очекује лак посао…