Време читања: 2 минута

Хајдук из Дивоша променио тренера пред финиш јесење трке

Активна је тренерска вртешка на војвођанском ”Југу”. Драган Милошевић није дуго одмарао после одласка са клупе Подунавца. Непуних десет дана од растанка са Белегишанима, преузео је кормило Хајдука (Дивош), чије руководство је прекинуло сарадњу са Драгославом Антонићем. Дивошани су дуго били лидери, али су порази од Доњег Срема 2015 и РФК Нови Сад 1921, уз реми са Индексом, кумовали паду на четврту позицију.
Разговор са Стојаном Кљајићем и Недељком Антонићем, челницима клуба, био је пријатан и конструктиван. Договор је постигнут буквално за пет минута. Предочили су ми амбиције, проценио сам да могу да помогнем да се екипа врати на победнички колосек, после два пораза без постигнутог гола. Уверио сам се да Хајдук има квалитетан играчки кадар, док сам био на клупи Подунавца – каже Драган Милошевић.

Није крије да је одушевљен инфраструктуром на стадиону, стањем економата и чињеницом да су амбиције везане за јуриш на Српску лигу ”Војводина”.
Ни као играч нисам волео просечност. Имамо три бода мање од лидера, карте су отворене. У недељу смо домаћини комшијама из Ердевика, биће то дерби за сладокусце. Седам дана касније гостујемо у Новој Пазови, а потом следе окршаји са Цементом и Младости (БЈ), клубовима у којима сам радио као тренер.

Дивошани играју на два колосека, у четвртфиналу Купа ПФС Срем, угостиће његов дојучерашњи клуб Подунавац.
Првенство је приоритет, али то не значи да ћемо калкулисати у Купу. Желим да играче видим на делу и да их још боље упознам, јер једно су тренинзи, а сасвим друго званичне утакмице. Даћу све од себе да оправдам указано поверење, привилегија је бити за кормилом Хајдука, сезонама уназад синонима сјајне организације и добрих резултата – рекао је Драган Милошевић.

М. Менићанин