Време читања: < 1 минут

Градски дерби на ’’Карађорђу’’

Новосадски Пролетер у оквиру 15. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије на стадиону ’’Карађорђе’’ формално дочекује градског ривала, екипу Војводине.

Шеф стручног штаба домаћег тима Душан Бајић прижељкује повратак на победнички колосек и истиче да очекује добру утакмицу:

Имали смо лепу серију од четири везане првенствене победе и сигурно је да нас је пораз на Бановом брду доста пореметио, пре свега због високог резултата. Потом је уследио неочекивани неуспех у дуелу са Бачком, без обзира на чињеницу да смо у Бачкој Паланци наступили у комбинованом саставу. Сада желимо да прекинемо неуспехе и вратимо се на победничку стазу, иако смо свесни да је Војводина у добром тренутку и да нам неће бити нимало лако да остваримо жељу коју имамо. Осим Николе Нинковића, који и даље кубури с повредом, моћи ћу да рачунам на све играче, што ме радује, па верујем у то да ћемо успети да одиграмо добру утакмицу против мог матичног клуба и да забележимо жељени резултат.

Меч 15. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије између Пролетера и Војводине игра се у понедељак 01. новембра 2021. године, са почетком у 18:00 часова.

ФОТО: ФК Пролетер

http://www.superliga.rs