Време читања: 2 минута

СЛС: Војводина – Црвена звезда 1:2

Везиста Војводине Мирко Топић сматра да је његова екипа одиграла веома добро против Црвене звезде, али да је пресудило искуство београдске екипе.

„Стара дама“ је у недељу као домаћин изгубила од Црвене звезде резултатом 1:2, а Топић је постигао водећи погодак за Вошу и жали што није био за бод или за сва три.

– Да је мој погодак донео победу или да сам постигао још један не бих се бунио, а пошто су они касније дали два сигурно да ми је жао, јер нисмо успели да освојимо бодове. Била је борбена, динамична и занимљива утакмица, физички веома захтевна. Мислим да смо одиграли на врхунском нивоу, штета што смо остали празних шака, јер смо заслужили више. Једноставно, пресудило је њихово искуство против наше младости – рекао је Топић.

Он је нагласио да су овакве утакмице од пресудног значаја за напредак Вошиних младих играча.

– Ово су најлепше утакмице за све играче, а камоли за нас младе. За овакве утакмице тренираш и радиш напорно, ово је сан сваког Вошиног клинца, да на „Kарађорђу“ игра велике утакмице пред пуним стадионом. Наставићемо да радимо жестоко, да следећи пут будемо ми бољи за тај један гол – истакао је Топић.

Одмах након репрезентативне паузе, Војводину очекује нови дерби, гостовање екипи Партизана.

– Моје лично мишљење је да ако одиграмо на овом нивоу сигурно можемо да се надамо боду или чак и победи. Са оваквом жељом и енергијом, тимским духом, сигурно да ћемо моћи да се супротставимо Партизану – рекао је Топић.

Он је за крај подвукао да је циљ и даље место које води у Европу и да Воша има квалитет за то.

– Без обзира што имамо тежак распоред, верујем да ћемо на зимску паузу отићи са места које Вошу води у Европу. Тамо ова екипа заслужује да буде – закључио је Топић.

https://www.fkvojvodina.rs/