Време читања: < 1 минут

Бивши интернационалац бележи запажене резултате на клупи Војводине 1928

Ненад Рајић, минуле сезоне шеф Младости из Бачког Јарка скрасио се на војвођанском “Истоку”, за кормилом Војводине 1928 Перлеза. Млади стручњак тим је преузео у деликатном тренутку, остваривши учинак од пет победа и два пораза вратио је екипу на колосек. Пред последње коло јесење етапе, Перлежани се налазе на шестом месту.

Како коментаришете учинак на клупи, доскорашњег српсколигаша?

Задовољан сам учинком, од седам мечева тријумфовали смо на пет што нас је сврстало у горњи део табеле, где нам је по квалитету и место.

Који су захтеви стављени пред Вас када сте преузимали Перлежане?

Планови клуба и амбиције које су ми предочене по доласку, везане су за висок пласман и борбу за виши ранг. У екипи влада одлична атмосфера, играчи су се брзо навикли на мој систем рада и без поговора извршавају задатке које се стављају пред њих. Верујем, иако је рано за прогнозе, да ћемо остварити жељени резултат на крају сезоне.

Има ли разлике у квалитету између војвођанског “Југа” и “Истока”?

Група “Југ” и “Исток” су подједнаке по квалитету, у обе има по 6-7 екипа које се издвајују и конкуришу за највиши пласман.

Крајњи домети Војводине 1928 у сезони 2021/22?

Уз добро одрађене припреме и пар појачања верујемо да можемо свима да помрсимо рачуне и “умешамо” се за повратак у Српску лигу – закључио је Ненад Рајић, бивши чувар мреже мађарског Диошжера, Младости (БЈ), Срема, Леотара, кипарског Алкија из Ларнаке…