Време читања: < 1 минут

Дневников турнир

Велико интересовање влада за предстојећи, 57. Дневников турнир, који ће се одржати после 24 месеца паузе. Ове године, поред сале на СПЕНСУ-, гледаоци ће утакмице моћи да прате и у сали на Сланој бари. Као што је раније објављено, у наредне четири године бригу о организацији водиће компанија “М тим спорт”, на челу са господином Веселином Вилотијевићем, који је показао спремност да турниру врати онај стари сјај.

Пријаве за учешће почеле су данас и трајаће до 12. децембра. Поред сениора, такмичиће се и ветерани, кадети, пионири и петлићи. За разлику од неких претходних издања, играће се током четири викенда,а прве утакмице прелиминарне фазе на програму су 18. и 19. децембра.

Легендарни Милош Красић, Лане Јовановић, Милан Вјештица, Лео Леринц први су узели учешће на турниру, они ће наступати за екипу Паркинг сервиса.\

Котизације су, као што је и најављено, минималне, а оне износе – сениори (8.000), ветерани, кадети, пионири, петлићи (6.000). Пријаве се врше у канцеларији “М тим спорта” (Булевар ослобођења 11, 2. спрат), радним данима од 9 до 14 часова.