Време читања: 2 минута

СЛС: Младост (Л) – Војводина 0:2

Фудбалер Војводине Дејан Зукић задовољан је након победе над екипом Младости у Лучанима.

„Стара дама“ јуче је победила Младост резултатом 2:0, а Зукић је у надокнади времена постигао погодак и ставио тачку на овај меч.

– Добро смо отворили утакмицу, одлично смо се припремали за Младост и мислим да се то и видело. Сваки играч је пружио максимум, било нам је веома важно да после пораза од Партизана освојимо три бода и драго нам је што смо успели у томе – рекао је Зукић.

Након гостовања у Лучанима, Воша већ у понедељак дочекује истог ривала, а Зукић се нада да ће он и његови саиграчи поновити добру игру.

– Ако уђемо у меч као што смо ушли сада, да свако обави свој део посла и да буде концентрисан, неће бити проблема. Ми се питамо, али смо свесни да неће бити лако победити истог ривала у размаку од неколико дана. Наш циљ се зна, да будемо међу прве четири екипе, јер је Војводини ту и место и зато и у понедељак идемо на победу – изјавио је Зукић.

Наредне недеље Воша наставља и такмичење у Купу Србије, на гостовању Јавору у Ивањици.

– Куп је важно такмичење за нас и Војводина је увек међу фаворитима. Идемо на тешко гостовање у Ивањицу, Јавор нема лошу екипу, доста играча који су прошле године играли у Супер лиги и даље су ту и нису за потцењивање. Куп је специфичан, немамо право на грешку и зато ћемо морати добро да се припремимо и за тај меч – закључио је Зукић.

Утакмица Војводина – Младост на програму је у понедељак у 17 часова.

http://www.fkvojvodina.rs