Vreme čitanja: 2minuta

Dnevnikov turnir

U saradnji sa agencijom “M tim sport”, generalni sponzor 57. Dnevnikovog turnira biće kompanija MerkurXtip. Ugovor su juče potpisali Veselin Vilotijević, direktor agencije koja će voditi brigu o turniru u naredne četiri godine, i Branko Kokir, direktor Merkur gejmsa za Srbiju.

– Turnir nije održan minule dve godine, usled pandemije Korona virusa, a od ove godine, Agencija “M Tim sport”, koja je inače organizator najvećih fudbalskih turnira u zemlji, takođe sarađuje s Fudbalskim Savezom Vojvodine i Srbije, željna je da se vrati stari sjaj Dnevnikovom turniru, kulturnoj zaostavštini Novog Sada i regiona. U planu nam je da udvostručimo i broj učesnika i nagradni fond spram turnira održanog 2018. godine – istakao je Veselin Vilotijević, direktor “M tim sporta”.

Ekipu za 57. izdanje Dnevnikov turnira možete prijaviti svakim radnim danom od 9 do 14 časova u kancelariji “M tim sporta”, koja se nalazi na Bulevaru oslobođenja 11 – drugi sprat. Prijave traju do 12. decembra.

– Zadovoljstvo nam je, a meni pogotovo, kada naša kompanija može da pomogne sportu, s obzirom da dolazim iz sveta sporta i ponekad se čak i pribojavam da sam isuviše subjektivan što se same pomoći tiče, jer nekad želim da pomognem i više nego što je to realno moguće. S druge strane, sam veoma srećan kad pronađemo odgovarajućeg partnera za saradnju i kada naiđemo na ovako neku manifestaciju, koja je bila i biće velika. Čast nam je što možemo da budemo deo tradicije, koja za sada traje 57 godina, što je za svaku pohvalu i nadamo se saradnji na visokom nivou i što boljem odzivu samog turnira – rekao je Branko Kokir, direktor Merkur gejmsa za Srbiju.

dnevnik.rs