Време читања: < 1 минут

Марјановић задужио дрес

У ишчекивању реализације трансфера најзвучнијих имена са листе жеља српсколигаша Феникса 1995 из Старе Пазове, посматрано кроз призму чињенице да се ради о играчима који су јесенас били запажени на прволигашкој сцени, другопласирани тим ”Војводине”, завршава причу око ангажовања преосталих са пажљиво направљеног списка.

Путем крилног нападача Луке Драгића (Телеоптик), кренуо је 190 центиметара високи штопер Никола Марјановић (23), јесенас играч Мачве 1929 из Богатића, са интернационалним искуством у Аустрији и Словачкој. Прошао је школу Бродарца, био надомак одласка у Украјину, али испречили су се административни проблеми, па ће, бар шест наредних месеци, провести у сремској равници.

-Имао сам више понуда, изабрао сам Феникс 1995 и верујем да сам повукао добар потез. Српсколигашку сцену видим као одскочну даску у каријери, а о клубу сам чуо све најбоље. Борба за прво место је привлачна, надам се ћемо се изборити са бројним изазовима на путу ка циљу – рекао је Никола Марјановић.

Упркос чињеници да је најбоља одбрамбена линија лиге, са изузетком одласка Марка Булата у Другу лигу Румуније, остала непромењена, процена руководства била је да је неопходно једно адекватно освежење.

-Брзо смо се договорили, пратили смо његове игре и верујемо да може да помогне да одбрана сачува епитет најчвршће. Чекамо развој ситуације око најбољег стрелца Лазара Милутиновића, на прагу је суперлигаша, а одлазак би значио да нам је потребна замена – каже Милорад Инђић, спортски директор Феникса 1995.

М. Менићанин