Време читања: < 1 минут

Тројица новајлија у Подунавцу из Белегиша

Под вођством тренера Марка Живковића, фудбалери Подунавца из Белегиша, у финишу јесењег дела трке на војвођанском ”Југу”, ухватили су добар ритам. Континуитет желе да задрже и у наставку, па руководство клуба, синонима стабилности и беспрекорне организације, улаже напоре да освежи кадар. За сада све иде по плану, па је сарадња договорена са тројицом новајлија.

-Вељко Рогановић (БСК, Борча) је мој некадашњи саиграча из лепих дана проведених у дресу Омладинца. Много битака смо војевали заједно на терену, сада ћемо бити у различитим улогама, али вођени истом идејом и циљевима. Дарко Грујић (Слога, Темерин), водећи стрелац лиге, са 12 голова, ангажован је да бисмо поправили ефикасност, а са њим је стигао и Марко Вујовић, адут на позицији задњег везног – истиче Марко Живковић, тренер Подунавца.

Са друге стране, из клуба су отишли Драгомир Вукобратовић, Илија Јанковић, Милутин Милетић, Небојша Павловић, бонус Стефан Кувекаловић, резервни голман Никола Племић и Милош Ковачевић.

-Растанак је био пријатељски, врата клуба су им остала отворена. Сезону смо почели као саиграчи, касније је повреда убрзала моју одлуку о крају каријере, уз отварање новог листа, кроз пливање тренерским водама. У Подунавцу сам две године, стабилни смо на свим нивоима и кренули смо да склапамо тим за дуже стазе. Биће још новајлија, лига је захтевна, а ми не желимо споредну улогу – истакао је Марко Живковић.

ФОТО: Марко Вујовић