Време читања: < 1 минут

Улога оца све променила

Лазар Чордашић (33), после одисеје на Исланду, вратио се у Србију. Далеко од тога да искусни везиста није испунио очекивања, с обзиром да је осетио чари уласка у виши ранг, већ се остварио у улози оца, па жели да буде ближе породици. То је и убрзало одлуку око повратка у војвођанску равницу.
-Имао сам две епизоде на Исланду, за клубове Егир и Фјардабигд, а у међувремену, прошлог пролећа, наступао за ИМТ. Тамо је скроз другачији начин живота, ко не може да се навикне на ниске температуре и ветар, треба да гледа у скроз другом правцу. Првенство се игра од маја до септембра, због јаких зима – каже Лазар Чордашић.
Богату биографију, украсили су наступи за Текстилац, апатинску Младост, ТСЦ, Доњи Срем, Инђију, Пролетер, Раднички (Пирот), панчевачки Динамо… На суперлигашким и прволигашким теренима, уписао је преко 150 утакмица.
-Постепено се кроз живот мењају приоритети. Рођење детета је то потврдило. Ушао сам у зреле фудбалске године, али још имам воље и енергије да будем на терену. План је да бар шест наредних месеци останем у Србији, да бих био уз породицу – рекао је Лазар Чордашић.